Listado propiedades

L'Escala

Un meravellós lloc ple d’encants

Montgó

Listado propiedades

La Costa Brava és un dels principals destinacions turístiques que s'han trobat a Espanya. Aquest és un litoral de més de 200 km de costa a Girona al nord-est d'Espanya, la Costa Brava i limita al nord amb França i el sud amb Barcelona.

El terme Costa Brava, com a tal, data del començament del segle XX i va ser posat per l'escriptor Ferran Agulló, impressionat per la bellesa d'aquest lloc, els paisatges, les roques i el mar salvatge.

Ciutats com Cadaqués, Lloret de Mar, l'Escala, Castell d'Aro Sant Feliu de Guíxols, Roses, Pals, Tossa de Mar i Palamós part d'aquest punt de referència quan es tracta de turisme a la Mediterrània, un lloc on les oportunitats es multipliquen com la Costa Brava Pirineu confina i es troba molt a prop de Baqueira Beret. No obstant això, la platja, el turisme rural, golf i esports aquàtics són les accions principals i per què milions de turistes l'any visiten la nostra zona, la terra que gran català Salvador Dalí va quedar a viure.
Les temperatures suaus, precipitacions moderades, gastronomia mediterrània, el sol, el seu patrimoni, són altres atractius de la Costa Brava.


Puerto

Listado propiedades

És un paradís que ofereix el turisme nacional i internacional a la costa mediterrània espanyola, on es pot gaudir de les seves vacances gaudint d'una infinitat de coses que fer, una infinitat d'activitats a l'aire lliure, en terra o al mar.

Aquests són els principals atractius de la Costa Brava i el principal atractiu perquè vostè vingui a gaudir d'una estada meravellosa, i per descomptat, aquesta oferta s'acompanya d'una gran infraestructura al seu servei, hotels, apartaments, xalets, apartaments, càmpings, albergs

Aquesta oferta de hotel a la Costa Brava és acompanyat per un gran desenvolupament del sector serveis, bars, restaurants, pubs, discoteques, extensa caminar tots disponibles al nostre país.

Immoselect L'Escala - Todos los derechos reservados